Direct door naar content

Blijf genieten van uw eigen tuin


Uw tuin is een fijne plek om te ontspannen. U kunt er heerlijk genieten van de zon, zitten met vrienden en de (klein)kinderen kunnen er spelen. Een tuin is in te richten naar uw eigen wensen, maar het vergt vaak veel onderhoud. De heg moet gesnoeid, het gras gemaaid en soms moet er ook nog gesproeid worden. Het is mooi wanneer u in uw eigen tuin bezig kunt zijn, maar wat als de handelingen lastiger beginnen te worden?

Er zijn veel producten die het werk in de tuin makkelijker maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ergonomische hark, waarbij u de pols niet hoeft te gebruiken. Ook bestaat er een ergonomische tuinschep. Hierdoor hoeft u minder kracht te gebruiken. Deze en andere attributen zorgen ervoor dat u zelfstandig in uw tuin kunt werken. Is het soms toch te veel of lastig? Belt u dan eens met Kruiswerk voor wat extra hulp van de tuinman.


Denk ook aan uw veiligheid

Het is fijn wanneer u zelfstandig in uw tuin bezig kunt zijn, maar denkt u ook aan uw veiligheid? Goede verlichting is hierbij heel belangrijk. Dit geldt voor zowel uw tuin, als in de schuur of de garage. Ook is het een goed idee om ervoor te zorgen dat u de schuur goed kunt bereiken, bijvoorbeeld via een goed wandelpad met egaal oppervlak. Zo kunt u op een veilige manier van uw tuin genieten.

 

Wilt u meer informatie of praktische hulp? Belt u dan eens met de ledenservice van Kruiswerk op 0314-356430. Zij helpen u graag verder.

 
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Heb je vragen?