Direct door naar content

Aan de slag met Toekomstbestendig Wonen Lening

Heeft u een eigen woning en wilt u verduurzamen of aan de slag met aanpassingen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Dan is de Toekomstbestendig Woning Lening wellicht iets voor u. Met deze lening kunt u geld lenen om uw woning duurzamer, toekomstbestendig, asbestvrij of kwalitatief beter te maken. Zo kunt u langer genieten van uw woning.

Eén regeling voor woningverbetering
Met de komst van de Toekomstbestendig Wonen Lening zijn de Duurzaamheidslening, Kluswoninglening, Blijverslening en Asbestlening voor particulieren overgegaan in één regeling. Vertrekpunt voor de regeling is duurzaamheid, daarom dient er altijd minimaal één energiebesparende of -opwekkende maatregel getroffen te worden. De maatregelen die daarnaast voor de regeling in aanmerking komen zijn: levensloopbestendigheid, sloop van bijvoorbeeld verpauperde schuurtjes, funderingsherstel of asbestsanering.

De ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’ bestaat uit meerdere varianten. Agem Energieloket kan u informeren over welke variant past bij uw vraag en mogelijkheden. Op de website van Agem Energieloket vindt u alle informatie die u nodig heeft om een volgende stap te zetten in het toekomstbestendig wonen.

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Heb je vragen?