Direct door naar content

Meer over 'Heerlijk thuis in huis'

Heerlijk thuis in huis wil mensen bewust maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Als u ouder wordt is het goed om na te denken over het aanpassen van uw woning. Hoe kunt u op een comfortabele, duurzame en veilige manier langer thuis blijven wonen. Welke aanpassingen zijn er mogelijk of kunt u misschien tijdig verhuizen naar een woning die beter past bij uw (toekomstige) woonwensen.

In gesprek met de wooncoach
Heerlijk thuis in huis helpt u bij het vinden van de antwoorden op uw woonvragen. Dit kan via de informatie op deze website, maar ook door middel van een gratis woongelukgesprek. Onze speciaal opgeleide vrijwillige wooncoach komt graag bij u thuis op bezoek. Tijdens een informatief gesprek stelt de wooncoach u vragen over uw woonwensen en zet dit om in woonbehoeftes. Vervolgens onderzoekt u samen of uw woonbehoeftes aansluiten bij uw woning. Waar nodig denkt de wooncoach graag met u mee over slimme oplossingen. 

Na afloop van het gesprek ontvangt u een adviesrapport op maat. Hierin staan de besproken punten en tips die u makkelijk zelf kunt uitvoeren. Het woongelukgesprek is vrijblijvend en gratis. U bent nergens toe verplicht. Vindt u het prettig als een familielid of goede bekende bij het bezoek aanwezig is? Dat kan natuurlijk altijd.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Heb je vragen?