Direct door naar content

Veilig thuisgevoel

Altijd en overal weten wie er voor uw deur staat? Dat kan met slimme voordeurcommunicatie. Zlimthuis expert Marcel vertelt hoe een videodeurbel werkt. Zo houdt u ongewenste bezoek buiten de deur!

“Met een videodeurbel kunt u zien wie er voor uw voordeur staat, zonder eerst de deur open te hoeven doen. Zo ziet u in één oogopslag of het gewenst bezoek is. Dat gaat heel gemakkelijk via een app op uw telefoon of tablet.”

Zo werkt het
“U ontvangt een bericht op uw telefoon of tablet als er iemand heeft aangebeld. Tegelijkertijd ontvangt u ook een foto van diegene. Dat geeft een gerust gevoel. Wist u dat inbrekers vaak eerst aanbellen om te kijken of u thuis bent voor ze hun slag slaan? Met een videodeurbel bent u ze een stapje voor. Daarnaast kunt u diegene die aanbelt te woord staan wanneer u niet thuis bent. De postbezorger bijvoorbeeld.”

Altijd en overal kijken wie er voor uw deur staat
“Een dagje erop uit of op bezoek bij een van de kinderen. Het maakt allemaal niet uit. U kunt altijd en overal via de app zien wie er voor de deur staat. We kunnen de videodeurbel zelfs zo instellen dat u bewegingsmeldingen ontvangt, nog voordat er aangebeld wordt. Zo weet u zeker dat er geen ongewenste bezoekers rondom uw huis lopen.”

Advies over veilig en comfortabel wonen
“Er zijn veel soorten videodeurbellen en elke deurbel heeft zo zijn voordelen. Wij kijken samen met u welke deurbel het beste bij uw wensen past. Als u dat wilt, kan ons advies verder gaan dan alleen een videodeurbel. Wij gaan dan met u in gesprek over uw hele woonsituatie en al uw woonvragen. Comfort en veiligheid gaat verder dan uw voordeur. Wij helpen u graag. Bel gerust eens bij ons aan!”

Kijk op www.zlimthuis.nl voor meer handige oplossingen voor comfort en veiligheid in huis.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Heb je vragen?